background

maandag 18 juni 2012

Love You XXX

Deze kaart heb ik eigenlijk min of meer nagemaakt van Nathaly van http://pink-n-pepper.blogspot.nl. Hij lijkt heel veel op die van haar, maar dan toch net iets anders. De stans en label (61) is van Marianne Design - stempels van Eline Pellinkhof - dessin papier Elines Huis - basis papier Bazill zwart, wit en kraft komt van www.beashobbyplaneet.nl - geschulpte ovalen, gewoon ovaal en sterren zijn van Spellbinder - label "air mail" is van MFT - de cijfers 61 van MFT - het witte ovaal heb ik bewerkt met een embossing folder - lintje van de markt en het knoopje (stansje van Marianne Design) van vilt, zit ook aan de achterkant van het lintje. Vind ik wel zo mooi qua afwerking. De auto, de geschulpte ovalen en de sterren zijn allemaal 3d opgeplakt.

Het is al met al een mooie maar zware kaart geworden, dus dat wordt veel porto om te versturen. Maar dat heb ik wel over voor de persoon waar ik de kaart voor gemaakt heb.


Deze is van Nathaly, prachtige kaart !
En deze is van mij, hetzelfde maar toch anders.

4 opmerkingen:

 1. Mooie kaart is dit en de kleuren ook zo mooi.

  Gr, Bea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is mooi geworden. Ja, het valt me ook op dat de kaarten soms zwaar worden. Maar wel bijzonder, en dan heb je meer porto er wel voor over.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi yolanda
  hier ben ik dan hahahahahah
  je maakt ook hele mooie en bijzondere kaarten
  ik kan dus ook bij jou inspiratie opdoen
  gr.agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig, lekker strak en mooi
  gr ineke

  BeantwoordenVerwijderen