background

maandag 20 augustus 2012

Happy Birthday

Deze week doe ik ook mee met Challenge #23 Iets anders... van het http://liftchallenge.blogspot.nl. Ja, ja, ik heb de smaak te pakken ha, ha. Zolang ik nog tijd heb probeer ik zoveel mogelijk mee te doen. 

De opdracht is:
"Zoek een logo dat jou om welke reden dan ook aanspreekt en gebruik het als inspiratie voor je kaart. Het kan een logo zijn van je favoriete kledingmerk of parfum, van de mooiste verpakking in de voorraadkast of gewoon een logo dat je zoekt op Google. Wat je er mee doet, is aan jou. Gebruik de kleuren, de vorm of juist de tekst, laat je fantasie de vrije loop! Plaats bij je blogbericht wel het logo dat je als uitgangspunt hebt gebruikt."

Je hebt tot en met zaterdag 25 augustus 12.00 uur de tijd om een originele logokaart te maken.

Alweer zo'n leuk idee! Zeg nou zelf, hoe kom je er op, zou ik zelf dus nooit opkomen. Ik ben dus op zoek gegaan naar een logo en dit is het logo waar ik iets mee wilde doen:


En dit is wat ik er mee gedaan heb: 

 8 opmerkingen:

 1. hoi yolanda
  het is een enige kaart
  gr.agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een vrije interpretatie van het logo, leuke kleurencombi en mooie compositie! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je het logo mooi verwerkt in dit kaartje, Yolanda. Leuk gedaan, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar zou ik nou niet opgekomen zijn. Heel erg mooi gemaakt, en geweldige kleuren heb je gebruikt.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Yolanda, ik kwam er wel op haha en vind het leuk te lezen dat je zo enthousiast bent over deze challenge! Je kaart is ook super geworden. Wat een leuk logo en waar ik een CAS-kaartje verwachtte, heb je een prachtige 'volle' kaart gemaakt, super! Zo zie je maar weer hoe iedereen deze challenge op een andere manier interpreteert, leuk! Mooi die combinatie wit en roze, een van mijn favorieten. Bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je kaart gaaf! ik zie duidelijk de inspiratie van het logo, mooi gedaan. Leuk dat je enthousiast bent en met ons meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi,hi, je moeter maar opkomen gaaf gedaan hoor het logo is duidelijk terug te vinden in je mooie kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een hartstikke leuk logo en je uitwerking vind ik erg mooi geworden. Ik zie de elementen zeker terug in je kaart.
  Hartstikke leuk voor je enthousiaste deelname Yolanda.

  BeantwoordenVerwijderen