background

zaterdag 11 augustus 2012

Levenspad ...... de tijd gaat zo snel voorbij !

Voor het maken van deze kaart was ik op zoek naar een plaatje van een klein meisje. En toen ik dit "plaatje van een plaatje" tegenkwam op het blog van www.tinekeskaartenhoekje.blogspot.com had ik gevonden wat ik zocht en kon de kaart gaan maken die ik in gedachten had. Als je goed kijkt zie je dat ik het kleine meisje uitgestanst heb in een dames t-shirtje. Daar wil ik de stapjes van kleuter, naar schoolkind, naar tiener mee aangeven. De kaart heeft voor mij op deze manier een symbolisch tintje gekregen en dat was ook wat ik in gedachten had. Je begrijpt, ik heb de kaart voor mezelf gemaakt met mijn drie opgroeiende meiskes in gedachten. Het is de bedoeling de kaart in een lijstje te doen en de tekst die ik helemaal onderaan heb getypt erbij te verwerken."FOOTPRINTS"
She spoke
"My Precious Child,
I Love You
And would never leave you ....
When you saw
only one set
of footprints
that was when
..... I Carried You."

5 opmerkingen:

  1. Hi Yolanda, wat een schatje is dit!!! De compositie, de kleuren, het papier...allemaal zo mooi. En het plaatje maakt het helemaal af. Geen wonder dat je een speciaal plaatje bij al dit prachtigs wilde. Ik heb nog gekeken naar wat ik gemist heb de afgelopen weken. Wow! Allemaal stuk voor stuk geweldig. Je maakt geweldige kaarten! Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat en schatje is het geworden. Mooi dat je dit voor je dochters maakt. En inderdaad ze zijn zo groot. Ik hoop dat ze er vaak naar kijken en je tekstje lezen.
    groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen