background

woensdag 19 september 2012

Another Year Older

Challenge #155
 
De nieuwe challenge van deze week bij DCL is: gebruik minimaal 5 knopen op je kaart.
 
 
Nou, dat is natuurlijk niet zo moeilijk ..... als je die hebt ha,ha. Ik had dus geen knopen. Althans, niet die ik geschikt vond. Dus heb ik naar een alternatief gezocht. Bradjes in de vorm van knoopjes en ge-emboste knoopjes. Is niet helemaal wat er gevraagd wordt, maar het ziet er toch wel gezellig uit. Ik wilde deze keer een vrolijke kaart maken en weer eens helemaal iets anders. Ik vind het persoonlijk geen hoogstandje geworden, maar wil hem toch graag plaatsen. 
 
 
Ik wilde met het middenstuk het effect proberen te krijgen van een kussentje en heb er een gewatteerd laagje onder aangebracht, maar dat is niet echt helemaal gelukt. Ik vind het nog te plat. Moet ik nog wat op oefenen. Maar vrolijk is hij wel .... toch?

11 opmerkingen:

 1. Ik vind hem hartstikke vrolijk, ik vind deze juist wel een hoogstandje, bijvoorbeeld voor een jarig meisje van zullen we zeggen 10 of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Miranda, dan zal ik bij labels: "Mannenkaarten" maar weg halen ha, ha. Maar, je hebt daar wel een punt. Hij is misschien niet echt geschikt voor een man, maar een jongetje van 10 of zo kan toch ook wel. Groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, zou kunnen, maar ik vind het zo'n heerlijk vrolijke meisjekleuren! hahaha, mannenkaart dat had ik niet eens gezien. Wat een commentaar van mij dan he, hahaha. Tja ik ben altijd eerlijk.

   Verwijderen
 3. De kaart is neutraal geworden. Als het je niet bevalt kun je misschien wat aan het middenstuk doen?
  Maar zo kan het ook hoor.
  De liftkaart die is mooi geworden zeg. Prachtige kleuren gebruikt.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk met die mini knoopjes zo gedaan, bedankt dat je meedoet aan dcl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoo Yolanda jij bent even goed aan de freubel geweest. Mooie lift kaarten en leuk ide om het vellum te embossen. Dit vind ik een vrolijk kaartje, leuk al die gekleurde bradknopen!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie fleurige kaart hoor. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zeker vrolijk!
  succes met de challenge!
  gr ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie oplossing om de brads hiervoor te gebruiken! Zeer vrolijke kaart geworden hoor, volgens mij ben je nu iets te streng voor jezelf!
  Bedankt voor het meedoen bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk en vrolijk kaartje, Yolanda!

  BeantwoordenVerwijderen