background

zaterdag 1 september 2012

BIJNA ALL WHITE

Heb er nog twee achteraan gemaakt, vond het zo leuk. Je hebt zo weinig nodig voor een mooi resultaat. En je bent er zo mee klaar!


7 opmerkingen:

 1. Ohh, wat zijn ze mooi geworden zeg, vooral die vorige kaart die helemaal wit is. Heel erg mooi.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk is dat he, als een kaart goed uitpakt. Ze zijn echt heel sjiek geworden. De witte kaart was ook al zo prachtig. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd handig om meerdere exemplaren te maken als het resultaat geslaagd is. Waarom niet? Ook deze versies zijn heel leuk geworden. Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog, leuk dat je volger bent geworden. Ik ben benieuwd naar jouw versies van de kerstkaarten met het hart en de uiltjes! Het is inderdaad erg leuk allemaal. Ik moet eerlijk bekennen: de mal voor het grote hard snijd ik elke keer in tweeen, ik heb nog niet geprobeerd er een 'dubbel' hart van te maken. Ik zie er nu het nut nog niet echt van in, haha. Met het dubbelvouwen zie je ook de witte binnenkant van de kaart en dat vind ik zonde, vandaar dat ik ze tot nu toe gewoon nog door midden heb geknipt. Maar ik moet toch ook eens gaan proberen of ik het in elkaar schuiven onder de knie kan krijgen, al is het maar voor het idee. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaartjes, Yolanda. Mooi effect geeft dat wit met een ietsje kleur erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad een mooi effect, leuk dat spelen met een ontwerp! Allebei heel gaaf, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat ben jij lekker enthousiast zeg! Ik vind deze versies ook helemaal leuk. Vind het tikkie kleur er in eigenlijk nog mooier.

  BeantwoordenVerwijderen