background

donderdag 27 december 2012

EINDELIJK VAKANTIE .....

Er is inmiddels bijna een week voorbij dat hier in Brabant de Kerstvakantie is begonnen. Eindelijk heb ik weer even de tijd om mijn blog bij te werken. Maar voordat ik daarmee begin wil ik iedereen heel graag een GEZOND EN GELUKKIG 2013 wensen.
 
Ook wil ik twee nieuwe volgsters VAN HARTE WELKOM heten: Hetty Roolaart en Renate Kleinekath√∂fer. Lieve dames, wat ontzettend leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben en het willen volgen!!
 
Ik heb het de laatste weken zo ontzettend druk gehad waardoor ik mijn blog enigszins verwaarloosd heb en weinig nieuws te bieden had voor jullie. Ik hoop daar, nu ik vakantie heb, wat aan te kunnen gaan doen. Ik heb wel het e.e.a. gemaakt, maar had gewoon niet de tijd om het op mijn blog te plaatsen. Dus .... om te beginnen wil ik eerst even graag mijn handgemaakte kerstkaarten laten zien. Kerst is dan inmiddels wel voorbij, maar toch .... Daar gaat tie dan:
 
 
 

  


 

 
 
En dan komt je jongste dochter thuis en vraagt of ik alstublieft nog "even" wat kaartjes voor haar kan maken omdat ze er nog wat tekort komt .... dus kon moeders weer aan de slag ha,ha. 
 

4 opmerkingen:

 1. Erg mooie kaartjes heb je gemaakt!! En iedereen heeft dat toch wel eens minder tijd om te bloggen!!
  Fijn dat je terug bent.
  Gr Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke frisse kaarten heb je gemaakt. Ze zien er goed uit.
  Fijne jaarwisseling en geniet van de vakantie.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed je best gedaan het zijn er veel.
  Voor jou en je familie goed en gezond 2013.
  gr, Bea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heb je leuke kaartjes gemaakt!
  gr ineke

  BeantwoordenVerwijderen