background

vrijdag 18 januari 2013

Drie verzoekjes.

Twee mannenkaarten gemaakt voor de zonen van een collegaatje van mij. Ik vind mannenkaarten niet het allergemakkelijkst. Maar ik had dit papier van Graphic 45 nog liggen en dat vind ik echt mannenpapier en dan valt het wel weer mee. Verder heb ik wat MFT stansen gebruikt, wat stempels van verschillende merken en ook tekst op de computer gemaakt. Al met al zijn ze toch een leuk geheel geworden. Lekker stoer. En mijn collegaatje was er blij mee ... pfff gelukkig ;-).
 
Van een ander collegaatje kreeg ik een verzoekje om alstublieft een verjaardagskaartje te maken voor haar kleindochter die, je raadt het al, 1 jaar wordt in februari. Ik heb toen deze kleine meid geboren is ook een geboortekaartje voor haar gemaakt Anna en dat vond ze toen zo leuk dus vroeg ze of ik dat nu ook wilde doen voor haar eerste verjaardag. Ik wilde een lief kaartje maken en heb daarvoor Eline's knipvellen, Marianne Design papier en wat mat zilver karton (meiden houden toch van bling, bling ... althans die van mij wel hihi) gebruikt. De letters en bloem (onder de 1) zijn stansen van MFT. Verder een vlinderrandje van Martha Stewart, een hartjes embossing folder en nog hier en daar wat strassteentjes. En toen vond ik "hem" helemaal af.

6 opmerkingen:

 1. Nou jij bent creatief bezig geweest zeg. Mooie kaarten heb je gemaakt. Ik vind vooral de mannenkaarten leuk, en de 30 kaart springt er uit.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Yolanda, ik zag je reacties op mijn blog, bedankt! Ik zie dat ik heel veel moois gemist heb hier, wat ik niet snap, want ik volg je al langer. Heb geen meldingen gekregen in mijn bloglijst. Hopelijk is dat nu weer wel zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke mannenkaarten Yolanda, vooral die met dat shirt vind ik erg mooi!
  Vrolijk kaartje ook voor een 1-jarig meisje!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke serie, maar voor mij springt inderdaad ook die 30 eruit! Blijf dat ook een leuke die van MFT vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie nu dat ik gereageerd heb op een ouder bericht. Haha! Ik krijg nu pas jouw posts in mijn feedlezer binnen na het gaan volgen van je blog. Nou ja, het blijven mooie kaarten, ook al zijn ze een paar weken geleden gepost!

  BeantwoordenVerwijderen