background

maandag 4 februari 2013

Van alles wat ....

Hoi allemaal,
Allereerst wil ik iedereen weer heel erg bedanken voor alle leuke reacties op mijn vorige berichten! Deze keer post ik een 4-tal kaarten. Allemaal een beetje anders qua stijl, want een vaste stijl heb ik niet, maar dat hebben jullie al gemerkt denk ik ;). Als ik iets zie dat ik leuk of mooi vind dan wil ik dat graag uitproberen.
 
Zo ook met deze schets van Cornelie. Toen ik die zag dacht ik, daar ga ik een keer iets mee doen. En dat heb ik ondertussen gedaan, want er zit weer een kinderverjaardag aan te komen. Dus .... weer een magnoliaatje erbij gepakt. Is het geen schatje?
 
Als tweede post ik een kaartje dat ik zelf een ontzettend leuk en vrolijk kaartje vind. Hoe ik op dit idee kwam? Kijk maar eens op het blog van DCL! Daar hebben ze weer een heel leuke challenge, het is al weer een tijdje geleden dat ik met een van hun challenges mee gedaan heb, maar deze keer had ik gelijk een idee klaar. Is tie vrolijk of is tie vrolijk? En kunnen jullie raden wat het thema is deze keer .... jawel VOGELS haha.
 
 
Ten derde een kaartje waarmee ik, voor de eerste keer, mee had willen doen met een challenge bij "Elke kaart een feestje". De opdracht was "Gebruik een doily op je creatie" en omdat ik deze doily van MFT net besteld (en ontvangen) had bij Bij Oma Dee (met nog meer leuke spulletjes zoals ook dit stempeltje) vond ik het een leuk idee om deze hiervoor te gebruiken. Maar helaas, ik was te laat .... volgende keer beter ;( Weer een heel ander soort kaartje zoals jullie zien.
 
 
 
En als laatste een kaartje dat ik onder mijn "favorieten" had opgeslagen, maar nog niet aan toegekomen was om het te maken. Het hartenstansje is ook nieuw van MFT. De swirl is Marianne Design. En zoals jullie zien .... ben ik helemaal in de ban van "banners" haha.
 
 
Zo, dat was het weer voor vandaag. Morgen ga ik de kaarten voor de challenges wel plaatsen, daar is het nu te laat voor, morgen weer vroeg op. Gezellig dat jullie weer even langskwamen en mocht je tijd hebben .... vind ik het altijd leuk dat je een berichtje achterlaat. Groetjes.

11 opmerkingen:

 1. Lieve kleurtjes heb je gebruikt, en ook met de naaimachine er langs gegaan. Mooi geworden. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, je maakte mij nieuwsgierig, heb je die er later bij geplaatst? Ik heb de sketch van DCL niet gezien, de eerste keer en toen stonden de kaartjes niet naast elkaar.......
  Maar je hebt super kaarten gemaakt, het zijn wel verschillende kaarten, maar dat maakt toch niet uit, je moet doen wat je prettig vindt. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes zeg! Ik kom natuurlijk speciaal langs voor de vogeltjes ;)... geweldig leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaartjes Yolanda, heel verschillend maar daar hou ik ook wel van!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn stuk voor stuk super leuke kaartjes geworden.

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Yolanda,
  wat leuk dat ik je als volger bij mij zag komen!
  En zoals ik beloof kom ik ook altijd een kijkje terug nemen. Jij maakt ook prachtige kaarten zeg. Ik word ook volger bij jou!!
  Ik vind de DCL kaart heeeeeel vrolijk!!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit ziet er heel gevarieerd uit Yolanda! Prachtige kaarten en mooi om te zien hoe je op veel manieren hele leuke creaties van je kaarten kunt maken!!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekkere vrolijke vogelkaart heb je gemaakt, bedankt voor je deelname bij DCL.

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed bezig, Yolanda, wat een leuke kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je kaartje allemaal gaaf, maar die voor DCL vind ik gewoon super! En wat leuk dat je meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk
  vind het eerste kaartje grappig met het jurkje van papier
  als ik het goed heb
  gr ineke

  BeantwoordenVerwijderen