background

woensdag 8 mei 2013

HELLO

HELLO "blogdinnen",
 
Ik weet niet of jullie dit herkennen ... je ziet een challenge, je denkt LEUK, je gaat er voor zitten ... maar om de een of andere reden komt er weer iets tussendoor waardoor je de kaart niet afkrijgt of te laat bent met posten. Dat overkomt mij dus regelmatig ;(
 
Zo ook met dit kaartje. Ik zag een challenge bij DCL -> Bloemen. Ik dacht LEUK, had een idee, ging er voor zitten, maar was dus vervolgens te laat met posten, ook omdat hij niet af was. Ja, dat heb je wel eens .... vaker. Maar, niet getreurd, volgende keer beter.
 
De basis is beige papier van Papicolor. En ik heb alles gestempeld op Very Vanilla van Stampin Up ®, heerlijk papier om op te stempelen en is verkrijgbaar bij Agnes. De bloemen zijn van Penny Black "Clear Stamps PETAL PARTY", prachtige set! De bloem op de banners, de Hero Arts Single Starburst, heb ik gestempeld met Hero Arts Shadow Inkt Mid Tone in de kleuren Stone Wash, Cup O'Joe en Wet Cement. De tekst is van Stampin Up ® en komt uit de serie "Oh, Hello". Verder nog een lintje en wat bling-bling ... en toen was ik tevreden en het kaartje klaar. 
 
Nou, lieve mensen, dat was het weer voor vandaag. Iedereen weer heel erg bedankt voor het bezoeken van mijn blog en het achterlaten van jullie leuke reacties :)
 
Ooh, vergeet ik bijna helemaal te vermelden dat ik wel op tijd ben om mee te doen aan de uitdaging bij Su-per challenges -> daar is het thema "Zeg het met bloemen!" 
 
Tot blogs en groetjes
Yolanda B) 
 

24 opmerkingen:

  1. Leuk kaartje is het geworden en ik weet precies wat je bedoelt met de challenges... ik heb ook altijd grootse plannen, maar die mislukken vaak omdat ik het vergeet, geen tijd voor heb gehad of iets tussendoor kwam. Er is nu ook een challenge bij het SU-per challenge blog: 'zeg het met bloemen'. Misschien kun je met deze kaart daar aan meedoen?? Zie: http://www.su-per-challenges.blogspot.nl/2013/05/uitdaging-6-zeg-het-met-bloemen.html
    Groetjes Miriam :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou breekt mijn klomp, haha! Bedankt Miriam, was ik dus inderdaad vergeten erbij te vermelden. Net nadat ik mijn bericht had aangepast las ik jouw berichtje. BEDANKT voor het meedenken, want voor hetzelfde geld was ik het echt helemaal glad vergeten. Groetjes Yolanda B)

      Verwijderen
  2. Maar wel een super leuk kaartje. Mooi geworden, Yolanda!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Yolanda,
    ik begrijp helemaal wat je bedoelt!! Dat heb ik zo vak. Vooral met de challenges die elke week wat vragen. Dat kan ik vaak niet bijhouden! Maar deze kaart is wel super ooi zeg!! Wat een leuke combi met die banners en de bloemen! Echt een topper!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Herkenbaar hoor Yolanda, mee willen doen met een challenge en dan te laat aan beginnen of geen tijd. Ik vind dit kaartje schitterend, wat een mooie combinatie van bloemen en banners.

    groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart!!
    Mooie kleurencombi ook.
    Groetjes,

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart heb je gemaakt Yolanda. En dat te laat zijn voor een challenge herken ik ook wel. Ik zie vaak iets voorbij komen en denk daar ga ik aan mee doen, tegen de tijd dat ik er weer aan denk is hij al voorbij. Maar gelukkig kan deze mooie kaart nog wel met een andere challenge meedoen. Succes.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha, ik had laatst een kaart gemaakt voor een challenge, was op tijd maar (hoe dom) was ik de link van de challenge vergeten... Nou, zeg...

    Ik vind dat jij met deze GAVE !!! kaart de SU-PER challenge moet winnen!
    Succes, Yolanda!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. :-) Heel herkenbaar, hoewel ik doorgaans wel de deadlines haal. Ik kan het gewoon niet hebben dat ik het niet zou halen. Kan me dus goed voorstellen dat je baalt. En weet je waarom? Omdat het gewoon een super geweldig mooie kaart is geworden. Als je hier niet mee gewonnen had weet ik het ook niet. Jeetje, wat is ie bijzonder! Die bloemen, zo teer in die diverse kleuren inkt en zo mooi op elkaar geplakt. Geeft veel relief. En dan die mooie banieren onderaan. Echt super chic! Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben blij dat je meedoet met de SU-perchallenge! Leuke kaart heb je gemaakt. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een mooie kaart ! Heel stijlvol. En een mooie kleurencombi.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Waa, waanzinnig deze kaart!! Mooie met maar 2 kleuren ook nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, wat een mooie kaart is dit zeg, prachtige kleuren combinatie en een kaart die ik nog niet zo gauw eerder heb gezien. Bedankt voor het meespelen met SU-per challenges.

    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel erg mooie kaart Yolanda!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw wat een supermooie kaart is dit. Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige kaart!!

    Bedankt voor de reacties die je altijd achterlaat bij mij!

    Fijne week!
    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super gaaf gedaan, een hele mooie kaart! Leuk dat je deze toch bij een challenge kan insturen, dat kon nog wel eens een winnaar worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ha, ha...gelukkig maar want het is een super mooi kaartje geworden, wat een gave stempels en ik hou van deze kleuren combinatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je kaart is prachtig! Blauw is is mijn lievelingskleur en die bloemenstempel staat op mijn verlanglijstje. Wat een beauty. Mooi die combi van blauw en bruin/neutraal. Een juweeltje hoor!
    Groetjes,
    Stella

    BeantwoordenVerwijderen
  19. heel erg mooi geworden, Yolanda, en de kleuren geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Yolanda, thank you for visiting my blog Aida's Handmade Cards and for following my blog.I've followed you back with my Stampin'Up! blog Stampingreatnederland.Wow! you're creative. This card is beautiful and unique never seen something like this before so i'll come back to get inspirations also from you :) .

    Groetjes,
    Aida

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mooi kaartje!! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges! Lieve groetjes, Erna

    BeantwoordenVerwijderen