background

vrijdag 21 juni 2013

Dutch Card Lovers challenge-187 / Geboortekaartje

Hoi,hoi allemaal,

Allereerst bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige bericht. Toen ik maandag de school binnenkwam, ben ik natuurlijk eerst naar mijn collega gelopen om te vragen of hij een leuke verjaardag had gehad (proest, proest). Hij schoot in de lach toen hij mij zag en zei: "Ik vond hem ook al zo dik, dus heb hem heel voorzichtig opengemaakt." Maar niet voorzichtig genoeg!! Er was nog heel wat confetti ontsnapt hahaha. Hij zei: "Ik had kunnen weten dat dat een streek van jou was."  Ik had er nl. geen afzender op gezet, alleen dat hij hem pas de volgende dag open mocht maken. Hij vond de kaart heel mooi dus vergaf me de confetti (pfff, gelukkig :)
 
Verder wil ik weer heel graag een nieuwe volg(st)er verwelkomen: Moo-nique. VAN HARTE WELKOM, tof dat je mijn blog gevonden hebt. 
 
Het kaartje dat ik vandaag plaats is voor een collegaatje van mij. Zij is voor het eerst moeder geworden van een zoon, hoe de kleine man heet is wel duidelijk denk ik :) Hele leuke naam overigens, vind ik tenminste. De kleuren die ik gebruikt heb zijn de kleuren van het geboortekaartje, een soort groen dat het dichtst bij legergroen in de buurt komt gecombineerd met oranje. Heel apart.
 
Met dit kaartje doe ik ook mee met de challenge patch-work bij Dutch Card Lovers. Omdat ik nog geen flauw idee had wat ik wilde gaan maken, ik wilde in ieder geval wel het rompertje gebruiken, ben ik eerst eens een beetje gaan googlen. Ik kwam er al snel achter dat patch-work in veel verschillende patronen en op veel verschillende manieren toepasbaar was. Dus koos ik voor het zig-zag patroon dat ik maakte met een stans van MFT, omdat ik dat zelf wel heel erg leuk, speels en een beetje stoer vind. De embossingfolder is ook in een patch-work patroon. Het frame en de letters zijn van MFT, die ik altijd in "schaduweffect" opplak om ze duidelijker uit te laten komen. De tekststempel "Baby" is van Eline. Dat was het wel zo'n beetje. Ben weer reuze benieuwd hoe jullie het vinden!

 
Snel weer tot blogs,
Groetjes Yolanda B)

15 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend gave en stoere babykaart!!!
    Leuk gedaan met die letters met schaduw!
    en dat rompertje is echt te gek!!! WAUW, ha, ha, vind die zigzag in die kleuren heel leuk en inderdaad geef je op deze manier 'patchwork'een hele creatieve draai, love it!
    Welke patchwork embossingmal heb je gebruikt??
    nog nooit gezien, maar vind deze wel ontzettend leuk. :-)

    Groetjes,

    Marjolein

    ps. Leuke sportieve collega heb je, ha, ha en ik ben benieuwd wat je andere collega van dit gave kaartje vindt! Je hebt er in elk geval veel voorpret om gehad en wij natuurlijk met jou, ha, ha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Marjolein, bedankt voor je leuke reactie! De embossingmal is van "Boofle" en heet patchwork. Lekker toepasselijk he.

      Verwijderen
  2. Leuk kaartje heb je gemaakt. Dit is weer eens een ander babykaartje, ik herken heel veel dingetjes MFT erin?! Leuk dat je ook zijn naam in schaduw hebt gemaakt. Ik moest wel lachen om je vorige post, wat leuk dat je collega dit zo sportief heeft opgepakt, het wad ook een mooi kaartje wat je voor hem hebt gemaakt.groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die is origineel, leuk rompertje! kan zo bij de HEMA in de schappen ;)
    bedankt voor het meedoen met de dcl!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is heel apart leuk! Mooi hoe je alles zo netjes op elkaar hebt afgestemd. Omdat het in de stijl van het geboortekaartje is gemaakt, ontvangt je collega een zeer persoonlijke kaart van jou!!!
    Altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg origineel hoor gaaf kaartje leuk idee met dat rompertje. Leuk dat je meedoet bij DCL. En schaam, schaam, je bezoekt mijn blog altijd zo trouw en ik was nog geeneens volger van jouw blog dus dat heb ik maar meteen rechtgezet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Anja, geeft niets hoor. Het is je vergeven hoor hahaha. Bedankt dat je volg(st)er bent geworden, vind ik hartstikke tof. Ik kom altijd graag bij je langs, want ik vind jouw stijl heel apart en inspirerend. Ik hoop dat ik jou ook een beetje kan inspireren, dat doe jij mij in ieder geval wel heel veel!

      Verwijderen
  6. Wat een leuke kaart zeg, heel origineel. Ook het pakje vind ik helemaal super zo in zig-zag.Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Duuk? Oh, ik ben niet zo van de aparte namen, haha. Je babykaart is tof! Ik vind een polaroid frame altijd gaaf. Je touwtje en romper zijn heel leuk gedaan erbij. Super leuk dat je de achtergrond zo hebt gestempeld met meerdere keren 'baby'. Bedankt voor je leuke berichtjes de afgelopen tijd trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ps. Oh dat laatste had ik pas al gezegd... 't is zeker vrijdagmiddag... Moeeee, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geweldig mooi en zo leuk gedaan Yolanda! Ziet er prachtig uit zo met dit rompertje in patchwork!

    Groetjes en een fijn weekend!
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk en erg origineel bedacht en gedaan! En een grapje? Dat moet kunnen toch? Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha, leuk om te lezen hoe je collega reageerde! Je achtergrondje met baby zou zomaar designpapier kunnen zijn. Gaaf is dat rompertje in het kader en het twine gespannen tussen de eyelets!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super, die romper! Is de romper ook een die? Hele stoere kleuren voor een jongens babykaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Gerdine, ja klopt, de romper is ook een die van MFT. Je hebt ze ook nog in T-Shirt model voor mannen en vrouwen, ook hartstikke leuk hoor! Groetjes Yolanda )

      Verwijderen