background

vrijdag 26 juli 2013

Van alles wat ....


Hoi, hoi.
 
En dan ineens is er een maand voorbij, wauw wat vliegt de tijd pffff. Hoog tijd om weer eens wat te posten oftewel ... mijn fototoestel leegmaken hihi. Allemaal weer heel erg bedankt voor jullie leuke reacties. Er zijn ondertussen zoveel redenen geweest om een kaart te maken: Moederdag, verhuizingen, afscheid groep 8 van mijn jongste dochter, collegaatjes die 50 jaar werden, 'n collega die opa werd van een kleindochter etc. etc. Dus, ga er maar eens lekker voor zitten, scroll er maar eens lekker een eindje op los zou ik zeggen hahaha.
 
Maar .... voordat ik jullie ga overladen met foto's wil ik eerst heel graag twee nieuwe volg(st)ers VAN HARTE WELKOM heten op mijn blog: Anja en Journaal. Bedankt dames!!
 
Okee, om te beginnen. Hebben jullie dit bericht in de rechter balk gelezen: GIVE AWAY Big Dreams Mini Journaling Boekje. Ja ... heb je het gelezen? HAA ... ik heb dat boekje gewonnen, echt waar. Hoe leuk is dat. En Karin Joan had het pakketje zo mooi ingepakt. Ik vond het (bijna) jammer om het open te maken. Zien jullie o.a. dat kleine schriftje, zoooo schattig.

 
Deze twee kaarten heb ik voor Moederdag gemaakt (schaam, schaam, dat is al lang geleden he). De gebruikte materialen zijn van SU en MFT.

  
Verhuiskaartje voor mijn zwager en schoonzusje. Ze zijn zo'n 1,5 a. 2 jaar bezig geweest met het bouwen van hun huis, werd dus onderhand wel tijd. Gebruikte materialen Memory Box en MFT. Tekst heb ik op de computer gemaakt voor een persoonlijk tintje.
 
 
Afscheidscadeautje voor de twee mannelijke leerkrachten van groep 8 van mijn jongste dochter, een fles "Bredaas Vaarwater". Ik vond dit label wel toepasselijk :)   



Even heeeel wat anders. Een cadeautje voor een jarige dame: een lege verpakking Pringles bekleed met Tilda papier, letters, een mooi kantje en gevuld met chocoladebonbons. En een bijpassend kaartje mocht natuurlijk ook hier niet ontbreken. Ook hiervoor Tilda papier gebruikt, de chevronstempel - tekst en embossingfolder van SU, vlinder van Different Color. Lief setje toch?
 
 
Nog twee van dit soort cadeautjes voor twee collegaatjes die 50 jaar werden. Ook hier Tilda papier gebruikt. En verder materiaal van Marianne Design en MFT.
 
 
En ook zij kregen er een kaartje bij.
 


Een kaartje voor een collega die opa is geworden van een kleindochter. Gebruikte materialen: SU, Eline en Memory Box. 
 
 
 
Nog wat verjaardagskaartjes voor jarige kinderen van 4 t/m 18 jaar. Heel divers. Weer eens een Magnoliaatje uit de kast getrokken, was al heeeeel lang geleden. De metalen paperclips 10 en 18 zijn van de Hema. Zag ik hangen en moest ik hebben, vond ik zo leuk om te verwerken.
 
 
 
Nog twee verjaardagskaartjes met o.a. materiaal van Memory Box en embossing folders. De blauw met bruine combinatie was voor een heer, de andere voor een dame. Ik blijf dit mooie stansen vinden. 
 
 
 
Nog een verjaardagskaartje voor een heer. Ook hier Memory Box stansen voor gebruikt. Een houtnerf embossing folder. Tekst is van MFT.

 
Een trouwkaartje. Hier heb ik weer een soort van venstertje aangebracht met een Spellbinder. Ook hier stansen van Memory Box gebruikt. Tekst van SU en MFT.

 
Verjaardagskaartje voor een collegaatje. Ik vond hem niet het WAUW effect hebben toen hij klaar was. Ik weet niet waarom. Soms heb je dat wel eens. Maar qua uitstraling pastte hij wel bij haar. Het is een lief kaartje. 

 
Nog een verhuiskaartje. Stansen van Memory Box. Stempel van, ik dacht, Noor Design en verschillende soorten Washi-tape. Hij is op de post gegaan, maar ik weet toch echt niet meer zo 1,2,3 naar wie. Maakt niet uit.
 
 
En van de laatste kaart had ik in eerste instantie een One-layer kaart gemaakt. Maar ik was er niet helemaal kapot van. En heb hem in de kaart op foto 2 veranderd. Toek was ik dik tevreden ;) Dat is toch wel meer mijn ding.

 
Hier stop ik voorlopig, poehpoeh. Zooooo dat ruimt lekker op hahaha, ik kan weer een hoop van mijn fototoestel afhalen. Ik heb nog meer, maar dat komt een andere keer wel. Kan ik van de week misschien nog even tijd voor vrij maken. Ik zie wel. Rest mij iedereen een heel fijn weekend te wensen. En voor al diegene die nog op vakantie gaan of nu op vakantie zijn; een heel fijne vakantie.
 
Ik hoop snel weer tot blogs,
groetjes Yolanda B)

16 opmerkingen:

  1. Wauw, goed bezig geweest, Yolanda. Wat een prachtige projectjes, allemaal even leuk en mooi afgewerkt!
    Voor mij zit de vakantie er alweer bijna op, ga maandag aan de slag :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo Yolanda, jij hebt niet stil gezeten zie ik ;) Stuk voor stuk weer mooie creaties gemaakt. De pringles bussen vind ik ook een erg leuk idee om zo gepimpt iemand kado te doen.

    Wij blijven dit jaar lekker thuis op La Plaza, haha.
    Fijn weekend!

    Groetjes, Carin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ja, Gefeliciteerd met je prijs! Inderdaad jammer om uit te pakken, ziet er zo leuk uit ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Yolanda,
    zo hor je een tijd niets en zo word je overladen door het ene kaartje na het andere in 1 post en ze zijn echt super!! Ook de labels en de busen zijn heel goed gelukt!
    Stuk voor stuk een genot om naar te kijken.
    En je one-layer kaart die je naderhand veranderd hebt vind ik ook veel mooier met net iets meer details...
    Leuk dat je die prijs hebt gewonnen.
    Groetjes en graag tot gauw!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Das lang geleden..... ik zit op de camping en kon alle kaartjes niet zo goed zien. Niet zo n goeie vebinding he. Maar maakr niet uit. Je hebt in ieder geval niet stil gezeten en veel mensen verrast met een zelfgemaakte creatie. Groetjes nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Yolanda,
    Leuke prijs heb je gewonnen, het pakje alleen al, was een cadeautje en dan..al die mooie kaarten/creaties..super, jij bent lekker actief geweest, mijn complimenten en je laatste kaart is in de 2e uitvoering erg mooi geworden..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo! Dat is er uit! Haha, wat een foto's! Je kan er maar vanaf zijn!
    wat een diversiteit, leuk. Mooie dingen zitten ertussen. Maar de verhuiskaart is mijn favoriet. Wat een gave kaart is dat.
    O, ja en die one layer is misschien niet jou ding, vond h'm errug mooi hoor!!
    Nou tot de volgende keer dan maar weer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Sow! Heb jij hier even collectie van prachtige creaties staan. Als ik zou moeten kiezen dan koos ik voor... uhm...uhm...uhm. Ik zou het gewoon niet weten. Ze zijn allemaal wel errug leuk.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goh... je hebt niet stil gezeten inderdaad! Wat een hoop mooie dingen heb je gemaakt en wat zou het jammer zijn als je die niet liet zien. Leuk, zoals je zoveel verschillende dingen hebt gemaakt!
    De verhuiskaart vind ik het mooist. Maar de trouwkaart ook, wow! Wat niet wil zeggen dat de rest er voor onder doet, hoor! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. En wij maar denken dat je zit te niksen....hahaha! Nee, hoor Yolanda, ik zou niet durven! Meis, wat ziet het er allemaal weer leuk, mooi, vrolijk en vooral heel creatief uit! Veelzijdig en van alle technieken voorzien, echt genieten!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een hoop gave kaartjes! Je hebt echt een hoop gedaan hoor, leuk dat je ze nu allemaal laat zien, dat vind ik altijd wel leuk :) ik ben erg benieuwd naar de andere kaartjes die je gemaakt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo, jij hebt inderdaad niet stil gezeten. Heerlijk, zo een post met heel veel kaarten. Leuk dat alle creaties zo verschillend zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een hoop moois tegelijk Yolanda!! Dat heb je allemaal supermooi gemaakt, mijn complimenten. Ik heb het allemaal eens op mijn gemak bekeken, je bent lekker bezig geweest!!!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hopla, dan maar een maand berichten in 1 keer. Geweldige en mooie kaarten. Behalve de Magnolia stempel (zo niet mijn ding), vind ik alles prachtig. Mooie kleuren, mooie papiertjes, layouts heel mooi. Ja, fijne post om te bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh, wat een hoooop!!! wauw, wat ben je heerlijk creatief bezig geweest! Geweldig!!! Ik vind het kaartje met het huisje en de heuvels prachtig en die van sofie ook.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En wat leuk dat je het boekje er nog op hebt gezet :-) groetjes aan je dochter nog!

      Verwijderen