background

dinsdag 2 oktober 2012

In blijde verwachting

Eerst wil ik graag iedereen bedanken voor de ontzettend leuke reacties op mijn laatste challenge kaart. Altijd leuk om ze te lezen. En verder wil ik heel graag mijn nieuwe volgsters: Anneke, Yvonne en Margot VAN HARTE WELKOM heten op mijn blog. Tof dat jullie er gezellig bij gekomen zijn! 
 
Verder heb ik leuk nieuws .......!!
 
JOEPIE .... de dochter van mijn middelste zus is in verwachting. Eindelijk weer zo'n klein "prulleke" in de familie. Het werd hoog tijd want de laatste die geboren is, is mijn jongste van 11. Een heel goede reden dus om een kaartje te sturen.
 
Dit papier is van Maya Design en heb ik al heeeel lang in huis, maar vond ik te mooi om te gebruiken (herken je dat ha, ha). Maar nu dus niet. De stansen: rompertje - dubbele boogjes - label zijn allemaal van MFT. Stempel en vlindertje van Eline. De tekst (lettertype: Happy Birthday) heb ik op de computer gemaakt en de kleur aangepast aan het papier. Het klavertje staat uiteraard voor heel veel geluk. Het label heb ik ge-embost met een hartjes patroon, maar eerst gestempeld met een mooie swirl.
 

5 opmerkingen:

  1. enige kaart yolanda
    een jonge? een meisje? hihi misschien wel allebei
    gr.agnes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zou helemaal tof zijn hihi. Maar dat zullen we het jonge stel maar niet aan doen he. Maar je weet maar nooit .... Groetjes Yolanda

      Verwijderen
  2. Heel leuk gedaan Yolanda.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lief kaartje Yolanda, geweldig de rompertjes!! Ook de teksten superrrrrr.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen