background

donderdag 25 oktober 2012

Let it snow

Zo'n anderhalve week heb ik over deze kaart gedaan. Ik kwam gewoon niet aan "even zitten" toe. Iedere keer een heel klein stukje verder, even stempelen, even knippen. Vast heel herkenbaar voor velen onder jullie. Maar eindelijk is dan mijn eerste kerstkaart klaar. Ik zet hem even snel op mijn blog .... het is tenslotte zo Kerstmis. Het papier en stempel is, voor jullie allen wel bekend, van Marianne Design. Verder alleen nog de achtergrond ge-embost met een sneeuwvlok effect. Nou .... op naar de volgende, als het in dit tempo blijft gaan ben ik bang dat ik toch nog kaarten zal moeten kopen ha, ha. 
 
 
Naar aanleiding van Miranda's tip!
Zo ziet de kaart er nu uit.
Zoek de verschillen ha,ha. 
 

15 opmerkingen:

 1. wat een super leuk kaartje yolanda
  leuk met die kerststerren erachter geembossed
  gr ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wat een droppie, Yolanda. Super leuk kaaartje is dit geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooo wat herkenbaar, doe ook wel eens een week over een kaart:) Maar soms maak ik een kaart in een uurtje. Je kerstkaart is leuk en vrolijk! Hopelijk gaat de volgende sneller anders wordt het kerstkaarten kopen:))

  Fijn weekend,
  Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een erg mooie kerstkaart Yolanda, leuk dat labeltje bovenaan en die geëmboste achtergrond!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, je eerste kerstkaart! Het papier en de embossing is heel leuk. Persoonlijk zou ik de neus van de sneeuwpop ook nog 'aankleden', dan is hij helemaal af. Bedankt voor je leuke reacties, compliment voor mij als je mijn gelifte kaartjes weer lift! ;-) En juist slim om een bestaande giftcard model te gebruiken, ik was te lui om internet af te struinen en gelukkig zijn de maten ervoor zo zelf verzonnen. Allebei de oplossingen zijn creatief toch?! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. pRACHTIG, EN ALS dit pas je eerste is......ben ik benieuwd wat volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi Yolanda, ik wil jou een liebster award geven
  kijk maar even op mijn blog
  gr ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk kaartje! Ik kan niet inkleuren, jammer genoeg, ik vind de stempels van Eline namelijk zo lief! Schattige kerstkaart. Succes met de volgende!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaart! Mooi gedaan!! Vind je kaartje hieronder ook heel mooi.. Alleen zo erg dat het voor zo'n gelegenheid is...
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een ontzettend gezellige kerstkaart!
  Leuk in de kleurtjes rood-wit-blauw.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, ik zou géén kerstkaarten maken....nou ik kan ze inmiddels niet meer tellen. Misschien toch maar wél kerstkaarten versturen dan, óf ik moet ze allemaal kunnen verkopen, zou toch leuk zijn!
  Je kaartje is erg leuk geworden! Mooi van kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een enige kaart yolanda
  ook de vorige kaarten zijn heel erg mooi
  gr.agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nee hoor, helemaal niet herkenbaar...hahaha...Soms gaat dat zo he. Dan wordt de kaart niet zo 1,2,3 zoals je het hebben wilt. Maar de aanhouder wint. Want je het er een prachtig winter/kerst kaartje van gemaakt. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja, goeie tip van Miranda. Idd meteen een veel mooiere uitstraling, wat een neus en een paar wangetjes al niet doen. Geweldig mooie kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hihi, leuk dat je het alsnog hebt kunnen aanpassen. Leuk ook de blosjes op de wangen erbij. Een heel verschil al zeg ik het zelf, hij is nu echt helemaal af! :-)

  BeantwoordenVerwijderen