background

zondag 14 oktober 2012

Thinking of you

Nou, beste mensen, ik heb het dan ook maar eens geprobeerd. Een soort van CAS kaartje. Ben er nog niet helemaal weg van. Vraagt nog heel veel oefening, vind ik zelf althans. Iedere keer als ik er naar kijk dan heb ik weer het gevoel dat ik iets mis. Een mooi lintje had misschien ook wel leuk geweest. Wat vinden jullie er nou van, dat zou ik heel graag willen weten. Wat is goed en wat kan beter? Laat het me a.u.b. weten. Ook qua belichting en achtergrond kan ik vast nog wel wat opsteken. Dus ..... ik sta open voor suggesties. Ben benieuwd naar jullie reacties.

 
 

7 opmerkingen:

 1. Ik vind ze wel heel mooi.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi, Yolanda,
  Je CAS kaart is goed gelukt,ik zou geen lint meer toevoegen. Op de eerste kaart is het reliƫf het best te zien. Ik probeer mijn kaarten zoveel mogelijk bij daglicht te fotograferen zonder flits, maar dat zal in de wintermaanden ook wel moeilijk zijn.
  succes met oefenen
  grtjs, Marfien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is dit een CAS kaart. Je hoeft er niets meer aan te doen. Soms kan je nog een randje met wat inkt maken. Maar het is goed zo. Veel succes hoor. Ik scan de kaarten meestal, soms worden ze iets lichter maar geven het wel aardig weer hoe de kaart is.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi rustig CAS kaarje Yolanda, goed gelukt!! Niet makkelijk he Cas, we zijn geneigd om er meer op te plakken:)) Was gezellig afgelopen zaterdag en leuk om je te ontmoeten.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was zeker gezellig en leuk om elkaar te ontmoeten. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

   Verwijderen
 5. Je kaarten vind ik mooi, goed in verhouding, dus dat is verder denk ik persoonlijk. Misschien nog een klein strass steentje, gewoon een kwestie van kijken en proberen.
  De foto met het donkere papier erachter komt al mooier over. Bij het wit valt de kaart als het ware weg zeg maar.
  Zelf fotografeer ik altijd zonder flits, met detail instelling, en bij noorderlicht.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk deze CAS kaart goed gedaan en niets meer aan doen. de eerste foto daar zie je het relief het beste maar er zit schaduw op de kaart, de foto met het donkere papier zoals Cornelie al aangeeft komt het beste over. ik fotografeer altijd (als het buiten dus niet kan) onder een tl daglichtlamp en bewerk de kleur en belichting eventueel in windows foto gallery, succes

  groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen