background

vrijdag 28 december 2012

Geboortekaartjes op bestelling .....

Dit kaartje heb ik een drietal weken geleden op verzoek van een collegaatje gemaakt. Haar dochter is bevallen van een zoontje en ze vond het leuk als ik daar een kaartje voor wilde maken. Ik blijf deze stempel van Eline leuk vinden om mee te werken en wist al gelijk hoe de kaart moest worden. Het papier is van Maja Design. Verder heb ik nog een Embossing Folder gebruikt met een knoopjespatroon er op. Nu zag ik vandaag toevallig bij Marijke ook een heel leuke kaart met deze stempel, neem maar eens een kijkje.
 
 
Ook dit kaartje is "een verzoekje". Een oma die twee kleinzoontjes tegelijk kreeg..... een tweeling dus. Omdat ik heel graag twee dezelfde knulletjes op de kaart wilde hebben, maar dan in spiegelbeeld, heb ik het plastic velletje waar het voorbeeld van de stempel op afgedrukt staat in spiegelbeeld op de printer gelegd en afgedrukt. Het toetje en de handjes heb ik ingekleurd met Derwents. De pompoentjes op de mutsjes en het staartje van de girafknuffel heb ik bewerkt met Liquid Applique en opgeschuimd met de heattool. Daarna gekleurd met Distress Inkt. De achtergrond is een Embossing Folder. Het papier is van Marian  Design. De stempel zelf heb ik m.b.v. paper piecing gemaakt. Zo leuk om te doen!!
 


 
 
En dit laatste kaartje heb ik gemaakt voor een collegaatje dat binnenkort gaat bevallen. Ze heeft al verteld dat het een meisje gaat worden (als ze ons niet voor de gek houdt tenminste ha,ha) dus dat was wel zo makkelijk. Het kan maar klaarliggen. Ook dit stempeltje is van Eline en heb ik m.b.v. paper piecing gemaakt. Het papier is uit een blokje van Marianne Design. De achtergrond is een Embossing Folder waar ik eerst het woord "baby" opgestempeld heb en daarna door de Cuttlebug heb gehaald. Al met al een lekker vrolijk, fris kaartje.
 
 
Scroll je ook nog even naar beneden, daar vindt je nog meer dat ik nog niet zolang geleden gepost heb. 


4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaartjes en inderdaad die stempel is wel heel erg leuk!
  Gr, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het tweeling kaartje ook erg leuk en lief!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. helemaal leuk hoor
  dat papier piercing moet ik toch ook eens gaan doen op jou manier!
  heerlijk fris
  ik stuur wel altijd 2 kaartjes naar een 2 ling of 3naar een 3ling, want dat vind ik dan weer super leuk(het zijn ook 2 of 3 kindjes)
  gr ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf die serie baby kaartjes, zo verschillend allemaal.

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen