background

dinsdag 29 januari 2013

Baby girl

Hallo allemaal
 
Gisteren vroeg een collegaatje mij of ik toevallig nog een geboortekaartje voor een meisje had liggen. Dat had ik niet, maar ik zei dat ik dat wel voor haar wilde maken. Dus ben ik gisterenavond aan de slag gegaan en heb ik haar vanmorgen dit kaartje gegeven. Ze was er heel blij mee en vond het heel mooi. Voor de basis heb ik wit en oranje cardstock gekozen, het dessinpapier is van Marianne Design. De gebruikte stansen zijn van MFT en Spellbinders. De witte achtergond in het ovaal heb ik geembossed met een bloemenpatroon dat ik in spiegelbeeld weer terug heb gebracht in de oranje achtergrond. De tekststempel, het kruissteekstempeltje op het hartje en sokjes zijn van Eline. Verder nog wat koord en een lief hangertje gebruikt. En toen was ik er wel tevreden over.
 
Gezellig dat jullie weer langskwamen, tot de volgende keer!
 
 

11 opmerkingen:

  1. Wat een schattig kaartje.
    Mooie kleurencombi en die banners zijn erg leuk!
    Ook leuk is de schaduw van de letters!!

    Groetjes,

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gedaan, moet ik maar in gedachten houden, lijkt me leuk om te maken.Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Rompertjes blijven leuk voor een babykaart! Leuk met het hartje er over!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Snap ik wel dat ze heel blij is met dit kaartje. Wat een schatje en leuk dat kleine hartje, mooie banners. Een Top kaartje.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk Yolanda, het is een lief schattig kaartje geworden! Mooie frisse kleuren en toch zo heerlijk meisje-meisje. Leuke details, zo met dat hartje en kleine bedeltje! Echt leuk!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een erg mooi babykaartje Yolanda, frisse kleuren en leuke schets!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  7. bedankt voor je lieve reactie maar dat maakt toch niets uit Ik vind jou kaarten weer super mooi en eerlijk gezegd heb ik daar weer minder geduld voor.ik ben graag met grote projecten bezig . dus ieder zijn ding en dat is maar goed ook anders zouden we allemaal hetzelfde maken. ik kom zeker vaker bij je langs voor inspiratie voor wat kaarten want die kan ik wel weer gebruiken. groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. bedankt voor al je leuke en lieve reacties op mijn blog! jou kaartje is ook weer super, zo gaaf dat geel/roze bij elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart Yolanda! Wat lief dat je dat meteen hebt gemaakt voor je collega. Ik vind de kleurencombinatie zeer geslaagd!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen